nieuwe DOCUMENTAIRE over ‘De Stijle, Want…’

DE FILM

‘De Stijle, Want…’ is al ruim vijfendertig jaar actief en succesvol met hun absurdistische straattheater shows in binnen- en buitenland. Zij staan aan de wieg van reizende straattheaterfestivals zoals het vroegere Boulevard of Broken Dreams en het nog steeds rondreizende festival De Parade.  De huidige drie hoofdpersonen, Harrie Verkerk, Rob van Gestel en Adrie Pinxten, bereiken langzaamaan de pensioengerechtigde leeftijd.  En hoewel de een er tot z’n dood mee door wil gaan, droomt de ander stiekem van een ‘rustige oude dag’.

HELP MEE!

Help mee de film af te maken. Er is ontzettend veel materiaal. Sophie heeft ze een jaar gevolgd op hun tournee door Europa (toen dat nog kon) en vele uren aan interviews met (oud) leden gefilmd. Natuurlijk ontbreekt het ook niet aan het nodige hilarische archiefmateriaal.

Om dit allemaal tot een film te maken die ruim 35 jaar geschiedenis recht doen, hebben we nog extra wat hulp nodig met de financiering. Jij kan daarbij helpen en natuurlijk staat daar ook iets leuks tegenover.

Meehelpen? Klik op de knop hieronder.

De Stijle, Want…

‘Boniseren, stoepeneren, parade maken’. Je moet juist niet voordringen bij hun in de rij, want buiten gebeurt het.

De Stijle, Want…

Naar eigen zeggen het oudste straattheatergezelschap van Nederland!

Deze film wordt mede mogelijk gemaakt door: